(Last Updated On: 24. juni 2014)

Politiskilt-SPOT
STRØBY: Nærpolitiet på Stevns bemærkede mandag den 23. juni klokken 9.15 en personbil forsynet med stjålne nummerplader køre ind på parkeringspladsen ved Strøbyskolen.
I bilen sad en 18-årig mand fra Fakse bag rattet. Han havde ikke noget kørekort, og politiet havde en mistanke om, at han var påvirket af euforiserende stoffer, hvorfor han blev anholdt med henblik på udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse.
I bilen var desuden to passagerer: En 14-årig pige fra Store-Heddinge og en 13-årig dreng fra Klippinge. Pigen var i færd med at ryge en joint, og ved nærmere undersøgelse viste det sig, at hun var i besiddelse af en lille klump hash. Den 13-årige dreng havde gavekort, øl-klippekort samt et Tivoli-guldkort med andres navne på.
Politiet valgte derfor at tage alle tre med på stationen til afhøring i sagerne og nærmere undersøgelse af drengens effekter. De sociale myndigheder samt forældrene til drengen og pigen blev underrettet om politiets undersøgelser mod dem, og politiet udtrykte desuden bekymring for deres adfærd og selskab.
Da både drengen og pigen er under den kriminelle lavalder på 15 år, kunne politiet ikke sigte dem for noget.
rmh

Skriv en kommentar