(Last Updated On: 19. juli 2019)

Som bruger af Strøbyhjemmet kan jeg slet ikke forstå borgmesterens svar til Karen-Margrethe Olsens indlæg i Stevnsbladet den 9. juli.

Vi får ingen ordentlig besked om noget.

Borgmesteren mener ikke, at der er nogen, der søger de tomme boliger. Jeg kender flere, der har søgt, men får det svar, at de ikke er syge nok. Jo, men så er det ikke en ældrebolig, det drejer sig om, så er det en plejebolig, når man skal være syg.

Der bliver et nyt sted til os, lover borgmesteren, Strøby Egede for eksempel. Der er rokeret rundt tre gange med de aktiviteter, der engang var i Strøby Egede, de kommer så her på Strøbyhjemmet. Her hører vi til.

Vi er en stor og taknemmelig flok ældre mennesker, der kommer på Strøbyhjemmet og nyder alt det, der bliver gjort for os af frivillige. Hvorfor skal vi holdes udenfor?

For mig er Strøbyhjemmet et fristed, hvor vi kommer hinanden ved. Jeg har fået en kærlig og uvurderlig hjælp, da jeg pludselig i april mistede min mand.

I kalder det et gammelt slidt hus, men for os er det en perle, som vi elsker at komme i. Skal dette sted tages fra os?

I kan vinde penge ved at lade os blive der, hvor vi hører til. Det kan nok lade sig gøre med lidt god vilje. Tænk jer en gang rigtigt om, inden I lukker Strøbyhjemmet. I bliver måske selv gamle en gang.

En flittig bruger af Strøbyhjemmet
Grete Sommer
Rolighedsvej 17
Strøby

Skriv en kommentar