(Last Updated On: 14. december 2021)

Boestofte: I denne tid, hvor det er koldt og mørkt udenfor, var der masser af varme og god stemning indenfor på Gymnastikefterskolen Stevns.

I skolens fyldte foredragssal, med gæster fra nær og fjern, bød den fantastisk duo fløjtenisten Tine Karlshøj-Andersen og pianisten Andreas Flensted-Jensen op til fællessang med deres smukke musik, da Gymnastikefterskolen Stevns inviterede til Syng-Med-Aften onsdag i sidste uge.

– Sidste gang vi afholdt Syng-Med-Aften var det en stor succes og det havde vi bestemt lyst til at gentage. Så derfor er vi glade for, at vi i år har mulighed for at invitere gæster udefra til fællessang og give dem en dejlig musikalsk oplevelse i en til tider hektisk tid, som december også kan være. Der sker noget, når mennesker, på tværs af generationer, mødes i fællessang på den måde, lyder det fra skolens forstander, Carlo Mathiasen, og han fortsætter:

– Kombinationen af Tine og Andreas´ fortællinger om sangene og deres uovertrufne musikalitet, samt røsterne fra gæsterne gav en helt særlig stemning. Jeg tror at alle, uanset alder, tog noget godt med sig fra denne aften, siger forstanderen og han takker på vegne af Gymnastikefterskolen Stevns alle, der brugte deres aften på skolen og var med til at gøre aftenen helt speciel.

(Foto: Gymnastikefterskolen Stevns)

Skriv en kommentar