(Last Updated On: 9. juni 2015)

foto stevnenSocialordfører for Socialdemokraterne Pernille Rosenkranz-Theil havde mandag morgen kl. 9 inviteret sin partifælle, sundhedsminister Nick Hækkerup på besøg på Café Stevnen

STORE HEDDINGE: Det var et ganske uhøjtideligt besøg og kun de nærmeste vidste, at de to toppolitikere trillede ind i Algade mandag morgen. Besøget kom i stand sent søndag aften, og var bl.a. foranlediget af, at Pernille Rosenkranz-Theil har tidligere på året besøgt Café Stevnen som hun er meget begejstret for.

”Café Stevnen er et godt eksempel på, hvordan de sociale væresteder kan lukke nogle huller, som kommunerne ikke kan. Her kan folk komme uden at blive registreret og risikoen for at de får tilbagefald eller synker ind i sig selv, mindskes når det har et socialt værested at komme på”, sagde Pernille Rosenkranz-Theil.

Også sundhedsministeren var begejstret for stedet.

”Frivillige kan noget kommunerne ikke kan. Her kan man bare komme, og her bliver man ikke registreret – det er en kæmpe kvalitet i sig selv”, sagde ministeren bl.a.. Han var i øvrigt ledsaget af sin 12-årige søn, Emil, der var med far på arbejde i dag.

De to Charistiansborg-politikere samt de lokale kandidater til Folketingsvalget, Mikael Smed, borgmesterkandidat for S i Vordingborg, Jeannie Thorving Hansen, S-folketingskandidat i Faxe samt formand for Socialdemokraterne på Stevns, Palle Halskov var med til mødet, hvor Café Stevnens leder Niels Meisner viste rundt og fortalte om de frivilliges arbejde i den times tid besøget varede.

Skriv en kommentar