(Last Updated On: 6. juni 2019)

Tim Warner (tv) og Steen Hansen på arealet, hvor legepladsen skal ligge. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: En del af projektet ’Liv og handel i Store Heddinge’ omfatter en helt ny legeplads, der snart skal etableres på græsarealet på hjørnet af Kronhøjvej og Ved Rådhuset.

– Det er et vanvittigt godt initiativ med en legeplads i byen, og så kommer den til at ligge lige i forhaven til SuperBrugsen, siger brugsuddeler i SuperBrugsen i Store Heddinge, Steen Hansen.

Den lokale brugs støtter fra tid til anden forskellige lokale projekter – og at støtte en ny legeplads i byen var oplagt for brugsuddeleren.

– Det er i særklasse et projekt, der rammer en mangel i byen. Legepladsen kommer til at ligge centralt med gode parkeringsforhold, siger brugsuddeleren. Derfor har han besluttet, at SuperBrugsen støtter med 35.000 kroner, og det er en flot donation, som Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforenings formand, Tim Warner glæder sig over.

Han oplyser, at selve byggearbejdet går i gang indenfor de næste par uger.

Størstedelen af finansieringen er på plads, men der mangler 85.000 kroner for at fuldende legepladsen med undervandsfiskeuhyret ’Stevntilus’. Flere andre virksomheder har allerede støttet projektet, men der er fortsat brug for donationer, så hvis andre virksomheder også vil være med til at sikre, at ’Stevnstilus’ bliver en realitet, så er de meget velkomne til at melde sig – enten til Borger- og Handelstandsforeningens formand, alternativt kan man via booomerang.dk/projects/stevntilus-legevaesen/ donere penge til projektet.
rmh

Skriv en kommentar