(Last Updated On: 6. august 2015)

Læserbreve-735x415Af:
Borgmester
Mogens Haugaard

Det er helt korrekt, at den ”nye” Stevns kommune ville gøre en ekstra indsats for at fremme turismen. Jeg synes i al beskedenhed også, at det er lykkedes næsten over al forventning. Jeg kan blot nævne Koldkrigsmuseum, Verdensarv, Stevns Fyrcenter, Smag på Stevns, vandreruten Martin A. Hansen osv. osv.

Når Stevns kommune nu går i samarbejde med tre andre kommuner på turistområdet, er det med det for øje at løfte markedsføringen yderligere, men stadig bevare det lokale turismearbejde, hvilket er helt afgørende for Stevns men også for Møn.

Derfor er der stadig behov for turistkontoret på Rødvig havn til servicering af turister i sommersæsonen.

Angående fedtemøget på stranden i Rødvig, så arbejdes der politisk med en løsning, men det er tilsyneladende ikke en let opgave at lukke hullet ved stranden, således at vi undgår lugtgenerne. Men jeg er enig i, at det ville være et fantastisk løft for turismen, hvis vi altid havde garanti for en ren strand. Derfor kan det ende med, at vi må tage en chance og etablere en eller anden form for høfde og så se, hvordan naturen reagerer på det.

Tak for ros til vores grønne hold i Stevns kommune. Det er helt fortjent, jeg roser dem også selv.

Multihallen er ikke skrinlagt endnu. Der arbejdes med fonde på den sidste del af finansieringen. Vi afventer svar senest ultimo september.

Med venlig hilsen

Borgmester

Mogens Haugaard

Skriv en kommentar