(Last Updated On: 27. december 2021)

Kære Finn

Vi er ganske rigtigt mange, der er oprørte over den forfærdelige historie om familien, der så sig nødsaget til at flytte fra Store Heddinge pga. racisme. Det er absolut uacceptabelt – alle mennesker skal behandles ordentligt og lige upåagtet hudfarve, køn, etnicitet eller andet.

Samtidigt var det fantastisk at se, hvordan lokalsamfundet stod sammen om ikke at lade sig definere af et fåtal. Stevnsboerne viste vejen og gik forrest for at vise, at sådan er vi ikke. Det var netop fordi, optoget kom fra hjerterne af den fraflyttede families medborgere, at det var så smukt og vellykket. Det var måske nok politisk, men det var ikke partipolitisk, og derfor havde det været upassende med politiske brandtaler og andet.

Jeg talte i hvert fald syv kommunalbestyrelsesmedlemmer, der var til stede og deltog i optoget. Der kan have været flere. Så der er ingen tvivl om, at vi – ligesom så mange andre borgere – tager afstand fra racisme og mobning af vores medborgere. Vi må stå sammen for fællesskabet og den ordentlige opførsel – politiker eller ej.

Mange tak til Simon og Rikke, som have stablet et flot arrangement på benene. Det var lige, som det skulle være – af ildsjæle for ildsjæle.

Med venlig hilsen
Julie Hoff Sørensen
Kommunalbestyrelsesmedlem for SF fra nytår

Skriv en kommentar