(Last Updated On: 2. november 2021)
Tak for et rigtigt politikersvar. Du svarer kun på det, vi allerede ved, og forbigår alt andet, hvorefter du bruger resten af indlægget til at fortælle om din retskaffenhed.
Når man gennemlæser valgprogrammerne fra S, om et sundt ældre liv, det skal være trygt at blive gammel i Stevns, grøn hverdag, lokal tillidsreform osv., virker det lidt uforståeligt, at man finder det nødvendigt at sælge Kystvejen 270, det eneste grønne åndehul der er tilbage på Nordstevns, som er kommunens absolut mest befolkede og tættest bebyggede område.
Hvad skal den store ældre befolkning, der ikke har bil nu gøre, hvis de vil til et af kommunens højt reklamerede grønne åndehuller. Tage bussen til Solgårdsparken eller gå flere kilometer til Maglebyskoven? Måske vil kommunen tilbyde at finde nogle flere fondsmidler, så valgbussen kan køre pendulfart, den er jo ledig de næste 4 år.
Du siger, at du ikke vil bryde dit tilsagn om salg. Den indstilling kan man måske have nogen forståelse for, men det virker komplet uforståeligt, at du er mere loyal overfor din politiske modstander, end du er overfor de vælgere, der har stemt dig ind i KB.
Hvis det er så nødvendigt for KB at skaffe penge, at man er nødsaget til at sælge arvesølvet, til stor gene for befolkningen, skulle man måske skrue lidt ned for alle de turist- og erhvervsprojekter, man har gang i, indtil man har råd, og komme mere i trit med borgernes behov og ønsker.
John Bramm
Kystvejen 268B
Strøby

Skriv en kommentar