(Last Updated On: 27. august 2018)

Jeg har været i kontakt med NCC, og talt med dem om din oplevelse, da du ringede til svedevagten.

Svedevagten som åben funktion eksisterer ikke mere, og det ser ud til, at det nummer, du Googlede dig frem til, er fra en ældre artikel i et af de lokale medier. Det er derfor en helt tilfældig medarbejder hos NCC, du har talt med, som har overtaget det pågældende nummer. Vedkommende har ikke noget med OB-belægningen at gøre. Derfor skal du selvfølgelig have en god behandling alligevel.

NCC oplyser i samme moment, at de ikke har registreret nogle indberetninger på Lundevej i år, men det betyder selvfølgelig ikke, at vejen ikke kan have ’svedt’ i løbet af den usædvanligt varme sommer.

Det er politisk besluttet, at det er OB-belægningen, vi bruger uden for bymæssig bebyggelse, og den beslutning gælder, indtil der bliver taget en ny. Vi tegnede for år tilbage en længerevarende funktionskontrakt med NCC, fordi vores veje var nedslidte og der var behov for en hurtig indsats. I dag kan vi se, at planen har virket.

Det betyder selvfølgelig ikke, at der ikke er veje, som trænger til et løft, og det arbejder vi løbende på via den længerevarende kontrakt. Lerskovvej og Skovkildevej er ikke på listen over de veje, der skal have et løft i 2018, men vi har noteret dit ønske og ser på, om det skal prioriteres i forhold til andre projekter.

Jacob Asbjørn Jacobsen
Vej & Materielgård
Stevns Kommune

 

Skriv en kommentar