(Last Updated On: 21. september 2020)

Socialdemokratiet er enige med Dansk Folkeparti, når de udtaler:

1 – at vi skal tænke os om, når vi skal forme fremtiden,
2 – prioritere den borgernære velfærd og
3 – at skabe balance mellem indtægter og udgifter.

Det er DF’s udmeldinger, når de taler om den økonomiske politik.

Hvis dette ikke blot skal være ord, mener jeg, at alle ansvarlige politiske partier i kommunalbestyrelsen på Stevns i handling må vise borgerne, hvordan de vil løse opgaven.

Ved at fremlægge et budget viser man, hvordan de politiske partier vil løse opgaven. Det mener jeg er ansvarlig politik og herunder økonomisk ansvarlighed, at tydeliggøre hvordan man vil bruge skatteindtægterne på blandt andet den borgernære velfærd.

Dansk Folkeparti har gentagne gange sagt, at førstnævnte 3 ting er vigtige for dem, men vi har endnu ikke set eller hørt, hvordan de vil løse opgaven. Derfor er det for mig indtil videre blot tomme ord uden handling.

I Stevnsbladet den 16. september skriver folketingskandidat Martin Henriksen blandt andet, at Socialdemokratiets budgetramme er ”ærgerlig”. Dette uden selv at fortælle, hvordan han eller DF vil løse opgaven. Er det ansvarlig økonomisk politik?

Jeg ser stadig frem til, at DF viser deres budgetforslag, så vi alle kan se, hvordan de vil forme fremtiden, prioritere kerneopgaverne og samtidig skabe balance mellem indtægter og udgifter – og nu måske med hjælp fra Martin Henriksen?

Med venlig hilsen
Henning Urban Dam
Borgmesterkandidat for Socialdemokratiet på Stevns

Skriv en kommentar