(Last Updated On: 9. maj 2022)

Jeg for min part ville have givet næsten hvad som helst for en direkte dialog, kære Thomas Ubbesen, så vi ikke behøver behandle unødvendige bekymringer i pressen, som måske kan foranledige andre til fejlagtige antagelser.

Stevns Outdoor er et projekt, der tilbyder en platform for dem, der gerne vil skabe flere outdoor- og havsportsoplevelser i deres lokalområder eller inden for deres interessefelt. Hvis der ikke er nogen i Lund og omegn, der har denne interesse, så kommer projektet ikke til at have nogen som helst indsats i Lund. Projektet er en støtte til dem, som gerne vil noget, og hverken mere eller mindre end det. Det kunne netop være en vandresti langs bugten fra Vemmetofte til Rødvig på de lokales præmisser. Her kan projektet hjælpe de interesserede for det projekt ind i den sti-gruppe, som samles omkring Stevns Kommune netop nu.

Som svar på dine spørgsmål, er vi en gruppe af ildsjæle og udviklingsorienterede aktører, som gerne vil støtte udviklingen i de lokalsamfund, som ønsker det, og vi arbejder for de lokale borgeres interesser. 3. marts holdt vi vores indledende arrangement til Stevns Outdoor, hvor der netop var borgere fra Lund, som udtrykte interesse for aktiviteter i og omkring Lund, så på den måde ER vi inviteret til at tale om Lund. Arrangementet 4. maj dækkede både Lund og Rødvig og umiddelbart efter samme aften den nordlige del af kommunen. Vi har derfor valgt at holde alle vores workshops i denne omgang i Lille Heddinge, sidst var vi i Hellested, og vi skal nok komme rundt i det meste af kommunen.

Så, du kan være ganske rolig, Lund bliver skånet for vores visioner, vi er der udelukkede for at støtte op om jeres visioner, hvis I har nogen på dette område, som I mener, kan være med til at gøre Lund endnu mere vidunderlig. Jeg håber, at dette svar har beroliget dig og andre – det var i hvert fald hensigten.

Venlig hilsen
Thomas Christensen
Erhvervschef

Skriv en kommentar