(Last Updated On: 12. oktober 2021)

Lidt tal, ikke statistik: 149 – 170 – 177 – 181. Det er millioner kroner til ældreplejen i Stevns Kommune 2019 – 2020 – 2021 – 2022.

Flere ældre er fulgt op med endnu flere penge. Driften af ældreområdet er fortsat blandt landets mest effektive.

Socialdemokratiet har en hundredårig tradition for at fokusere på ældreområdet, længe inden der var noget som hed Dansk Folkeparti. Den tradition følger jeg som formand for Social og Sundhed, og den vil jeg følge som borgmester, hvis muligheden opstår.

Ambitioner har jeg således både omkring virkeligheden bag de flere penge såvel som arbejdsmæssige forhold med en bedre ressourcemodel. Her er der ikke tale om tro eller meninger. Her handler jeg til gavn for alle ud fra de virkelige forhold. Dansk Folkeparti handler slet ikke.

I hele valgperioden har jeg arbejdet med forbedringer af ældreområdet, og det vil jeg fortsætte med ved den større styrke, et godt valg for Socialdemokratiet kan give mig.

Med venlig hilsen
Henning Urban Dam
Borgmesterkandidat for Socialdemokratiet

Skriv en kommentar