(Last Updated On: 7. december 2021)

Stevns: Den svenske kendis-TV-kok og restauratør, Tareq Taylor, besøgte i sommer Sydsjælland og Stevns. Med sig havde han et tv-hold, som skulle filme en ny sæson af madprogrammet ”Tareq Taylor’s Nordic Cookery”.

På sin tur rundt lavede Tareq Taylor mad af lækre, lokale råvarer fra Klippingegård, hvor William Perch-Nielsen tog imod og leverede solmodne jordbær og røde rabarber til Tareq Taylors sommerdessert.

Tareq Taylor besøgte William Perch-Nielsen på Klippingegård. (Foto: Luckyday Pictures)

Han besøgte også chefkokken Morten Vennike på Rødvig Kro & Badehotel, hvor de to fik en snak om lokale råvarer og jord-til-bord-tendensen.

Køkkenchef Morten Vennike og Tareq Taylor i køkkenet på Rødvig Kro & Badehotel. (Foto: Luckyday Pictures)

Og i smukke omgivelser ved Stevns Klint kreerede Tareq Taylor lækkert smørrebrød: en flot anrettet makrelmad serveret med lokal øl og spektakulær udsigt ved en verdensarv.

TV-kok Tareq Taylors ved verdensarven Stevns Klint, hvor han nød en makrelmad og et glas øl. (Foto: Luckyday Pictures)

Madprogrammet ”Tareq Taylor’s Nordic Cookery” bliver vist i Norge og Sverige på både tv og via streaming-tjenester, og ifølge turistorganisationen SydkystDanmark er programmet netop solgt til bl.a. BBC.

Man kan se de korte videoer fra hans besøg på Stevns på hjemmesiden sydkystdanmark.dk/tareq-taylor.
rmh

Skriv en kommentar