Stevns: Den svenske kendis-TV-kok og restauratør, Tareq Taylor, besøgte i sommer Sydsjælland og Stevns. Med sig havde han et tv-hold, som skulle filme en ny sæson af madprogrammet ”Tareq Taylor’s Nordic Cookery”.
På sin tur rundt lavede Tareq Taylor mad af lækre, lokale råvarer fra Klippingegård, hvor William Perch-Nielsen tog imod og leverede solmodne jordbær og røde rabarber til Tareq Taylors sommerdessert.
Han besøgte også chefkokken Morten Vennike på Rødvig Kro & Badehotel, hvor de to fik en snak om lokale råvarer og jord-til-bord-tendensen.
Og i smukke omgivelser ved Stevns Klint kreerede Tareq Taylor lækkert smørrebrød: en flot anrettet makrelmad serveret med lokal øl og spektakulær udsigt ved en verdensarv.
Madprogrammet ”Tareq Taylor’s Nordic Cookery” bliver vist i Norge og Sverige på både tv og via streaming-tjenester, og ifølge turistorganisationen SydkystDanmark er programmet netop solgt til bl.a. BBC.
Man kan se de korte videoer fra hans besøg på Stevns på hjemmesiden sydkystdanmark.dk/tareq-taylor.
rmh