(Last Updated On: 9. november 2021)

Jeg læser, at Stevns får fine karakterer for at give idrætten gode vilkår og det er jo fantastisk godt, men det kan blive endnu bedre med en svømmehal i Strøby Egede.

Svømmehallen kunne fint ligge ved siden af Strøbyskolen og ja, jeg ved godt, at det koster nogle penge, men det behøver jo ikke at være den store perfekte svømmehal, man kunne jo bygge en ligesom Herfølge svømmehal. Der lærte jeg selv at svømme i sin tid, for der stod nemlig svømning på vores skoleskema.

Jeg læser også, at Strøby Egede er den største by på Stevns med over 4500 indbyggere, så det giver jo god mening.

Mange vil få stor glæde af en svømmehal såsom babyer, skolebørn, voksne og ældre samt ikke mindst handicappede. Så jeg håber, at den kommende borgmester vil både se og arbejde på muligheden.

Hilsen
Flemming Gynther
Tværhaven 1
Strøby Egede

Skriv en kommentar