(Last Updated On: 16. februar 2021)

Dette foto fra Facebook-siden »Os fra Stevns« kunne se ud som om Stevnsbadet var offer for byggesjusk og blakket malerarbejde ved indgangen, men det er ikke tilfældet, siger lederen af Stevns Ejendomme. (Privatfoto)

Stevns Kommune: Der har været en mindre debat på det sociale medie facebook i gruppen »Os fra Stevns« om den nymalede svømmehal i Store Heddinge, Stevnsbadet.

Umiddelbart flot og hvid, men hvordan er det på forsiden?

Illudere klinten

Facebook-kommentarerne undrer sig. Er det færdigmalet? Er facaden ikke blakket? Hænger betonen ikke visse steder? Er der tale om byggesjusk?

Men ingen af delene er tilfældet, fortæller leder af Stevns Ejendomme, Jesper Boesen.

– Det er ikke malingen, som der er noget galt med. Der er stoppuds på facaden, som er en slags skumisolering, og det er ikke pudset helt jævnt, fortæller Jesper Boesen og uddyber:

– Det er meningen, at facaden skulle illudere Stevns Klint, og derfor er der ligesom buer på oversiden. Så det er skygger fra pudset, der gør at det ser blakket ud når det kraftige vinterlys står på en bestemt måde, forklarer Jesper Boesen.

Er blevet tjekket

Lederen af Stevns Ejendomme oplyser desuden, at der på et tidspunkt var et problem med at vandet blev »stående« og begyndte at opløse limet, hvorfor man renoverede facaden og pudset derfor fik en slags »drypnæser« , så vandet kunne løbe fra.

– Og det virker. Men i det kolde vejr kan det se ud istapper. Der er således intet galt; vi har været og tjekket det, slutter Jesper Boesen.
sky

Skriv en kommentar