(Last Updated On: 6. april 2021)

Rødvig: Tirsdag i sidste uge, midt under den udendørs træning, fik Sydstevns Badminton uventet besøg af DGI Storstrømmen, som ankom med den glædelige besked, at klubben er udvalgt til Årets Badmintonklub i DGI Storstrømmen.

Torben Frank (tv.) havde rødvin og banner med til Birger Merwald (th) og Sydstevns Badminton. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Det var en overrasket formand for den lokale badmintonklub, Birger Merwald, som fik overrakt den gode nyhed af formanden for badmintonafdelingen i Storstrømmen DGI, Torben Frank.

– Valget faldt på Sydstevns Badminton, fordi klubben gør meget for sine medlemmer. Der har været et generationsskifte i bl.a. bestyrelsen, og klubben favner bredt med både ungdomsspillere og mange 60+-spillere, begrundede Torben Frank valget.

Ifølge ungdomsleder Tibina Starup tæller klubben omkring 30 unge spillere og godt 70 60+ere. Og fire af ungdomsspillerne var sammen med deres træner, Christina Zenteno Willumsen – som også er idrætskonsulent i DGI Storstrømmen – mødt op til årets første træning, som grundet coronaen foregik udendørs på græsplænen foran Sydstevnshallen.

Det er næsten et år siden, at Sydstevns Badminton for første gang rykkede badmintontræningen udendørs. Dengang indkøbte klubben ekstra net i det lokale byggemarked og nye specialbolde velegnet til Open Air Badmintion, eller sagt på godt dansk ’havebadminton’, så både klubben ungdomsspillere og seniorer kunne holde sig i form.
rmh

Fire ungdomsspillere var mødt op til årets første træning, som grundet coronaen må foregå udendørs. (Fotos: Rikke Michael Hansen)

Skriv en kommentar