(Last Updated On: 7. november 2019)

På Gymnastikefterskolen Stevns

Pianist Andreas Flensted-Jensen og fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen. (Foto: Gymnastikefterskolen Stevns)

Boestofte: Måneden og vejret sagde efterår, og udenfor var der da også kulde og blæst. Men indenfor var der masser af varme, stemning, smuk musik og ikke mindst fællessang, da Gymnastikefterskolen Stevns i sidste uge inviterede til syng-med aften – og sikke en stemningsfuld aften det blev.

Skolens nye foredragssal var fuld af gæster, fra nær og fjern, som sammen med skolens elever blev ført smukt rundt i DGI sangbogen af den fantastiske duo: fløjtenisten Tine Karlshøj-Andersen og pianisten Andreas Flensted-Jensen.

Kombinationen af Tine og Andreas’ fortællinger om sangene og deres helt særlige smukke musikalitet sammen med de tilstedeværendes høje klare ryst, var flere gange årsag til en klump i halsen og hår, der rejste sig på armene.

– Der sker noget helt specielt, når mennesker mødes i fællessang på den måde, og aftenen var da også så stor en succes, at det er noget vi på skolen godt kunne overveje at gøre igen, fortæller skolens forstander Carlo Mathiasen, der gerne vil takke alle, der brugte deres aften på skolen og var med til at gøre aftenen helt speciel.

Skriv en kommentar