(Last Updated On: 30. november 2021)

Boestofte: Den musikalske duo Tine Karlshøj-Andersen og Andreas Flensted-Jensen lægger onsdag aften den 8. december kl. 19 vejen forbi Gymnastikefterskolen Stevns og spiller op til fællessang.

Duoen Andreas Flensted-Jensen og Tine Karlshøj-Andersen giver koncert på Gymnastikefterskolen Stevns. (Pressefoto)

Alle i lokalområdet er velkomne til at kigge indenfor til Syng-med aften og en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige, når den dygtige musikalske duo fører gæsterne smukt og indlevende igennem fællessang.

Tine Karlshøj-Andersen er uddannet fløjtenist på Musikhögskolan i Malmø, Lunds Universitet og debuterede i 2011 fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Andreas Flensted-Jensen er uddannet på Musikvidenskabeligt institut på Københavns Universitet.

De to har siden 2011 dannet duo og fortryllet mennesker over det ganske land med deres dygtighed, varme og særlige sans for fortællinger.

Arrangementet er gratis og undervejs byder skolen på kaffe, te og kage. Tilmelding er ikke nødvendig.

– Gymnastikefterskolen Stevns ønsker at stå i tæt relation til lokalområdet og håber, at mange vil lægge vejen forbi i denne hyggelige julemåned. Det bliver en uhøjtidelig og stemningsfuld aften i vores foredragssal. Vi glæder os til at se jer, lyder det fra skolens forstander Carlo Mathiasen.

Skriv en kommentar