(Last Updated On: 23. november 2021)

Med efterfølgende ord bryder jeg et løfte til mig selv om ikke offentligt at kommentere Stevns lokalpolitik.

Overraskelse var min umiddelbare reaktion, da jeg hørte om S og V’s aftale om konstitueringen efter valget. Efter et øjebliks eftertanke må jeg dog sige, at det er sund fornuft for hele Stevns.

Jeg har – fortiden in mente – stor forståelse for, at V og Anette Mortensen ikke vil basere de næste fire år på DF og Nyt Stevns. Det ville overvejende sandsynligt medføre den ustabilitet med sig, som Anette fik stoppet, da hun blev borgmester. Det er et udtryk for en sund realpolitisk vurdering fra V.

Stevns får med Henning Urban Dam en borgmester, som jeg personlig har ualmindelig god erfaring med fra de år vi arbejdede sammen i kommunalbestyrelsen. Jeg er sikker på, at Henning vil videreføre den ro, som Anette fik skabt. Han vil derudover også kunne stå som garant for udvikling, som Stevns – som alle andre kommuner – har brug for.

Skamroser jeg V og S. Måske, og det på trods for jeg historisk har haft nogle ’sjove’ oplevelser med dem vedrørende konstitueringer.

Med bedste hilsen
Jørgen Gregersen
Tidligere Valløby nu Nykøbing F.

Skriv en kommentar