(Last Updated On: 11. november 2021)
Lille Heddinge: Har du nogensinde skrevet dagbog med tanke på, at andre skulle læse den? Nej vel? Dagbøger er oftest personlige tanker og minder, som sjældent deles med andre end dagsbogsforfatteren selv.
Oplev Lise Søelunds foredrag ’Alle tiders dagbøger’. (Pressefoto: Stevns Bibliotekerne)
Men mange fortællinger og historier, som vi kender rigtig godt, er jo rent faktisk dagbøger. De personlige beretninger, som dagbøger rummer, har en helt særlig evne til at kravle ind under huden på os og sætte sig fast i vores bevidsthed. Og flere personlige dagbøger, er sidenhen blevet store historier, som er rejst både landet og verden rundt.
Derfor tager forfatter Lise Søelund fat i dagsbogsgenren, når hun – sammen med Stevns Bibliotekerne – inviterer til foredraget ’Alle tiders dagbøger’ på Rytterskolen den 17. november, klokken 19-21.

På rejse i dagbøgernes univers

I løbet af aftenen kommer man blandt andet til at stifte bekendtskab med en dygtig essayist, en kendt eventyrforfatter og den jyske hede samt en eksistentiel teolog og en frygtelig patos.
Disse fortællinger og mange flere er på dagsordenen i Lise Søelunds foredrag ’Alle tiders dagbøger’. Foredraget er gratis, men husk at have billet. Den kan hentes enten på Stevns Bibliotekernes hjemmeside stevnsbib.dk/arrangementer eller på bibliotekerne i Store Heddinge, Hårlev og Strøby Egede i den betjente åbningstid.

Skriv en kommentar