Forslag til ankomstplads ved besøgscenter i Boesdal
Ifølge forslag til Lokalplan 200, Stevns Kommune, skal besøgscentret placeres på kanten af skrænten ned til selve kalkbruddet og bygges under terræ [...]
Svar til Ulla Fischer
”Lokalplan 200 for Besøgscenter og parkering ved Boesdal Kalkbrud” samt ”Kommuneplan-tillæg nr. 10” er for øjeblikket i høring. Høringsfristen slut [...]
Et kik ind i fremtiden ved ankomst til Boesdal
Billedet her er taget lige hvor man kommer fri af „Husrækken”. En spredt beplantning bestående af blandt andet hvidtjørn, som kan blive op til 8 me [...]
Parkering i Boesdal
Hvordan vil det være at komme til Boesdal i fremtiden? Lokalplanen for Boesdal skal sikre områdets naturmæssige, landskabelige og rekreative intere [...]
Genialt forslag
Parkeringspladser er et nødvendigt onde, og det er de færreste, der kan få øje på disse pladsers æstetiske værdier. Beboerne i Boesdal, som bliver  [...]
Svar til Sejer Folke
Det er en fortalelse fra min side. Det er landbrugsjord, som både er udgangspunktet for borgerenes og kommunens forslag til parkeringsplads. Flemmi [...]
P-plads ønskes ikke placeret på fredet jord
På sidste kommunalbestyrelsesmøde foregik en større meningsudveksling om anlæggelsen af den kommende parkeringsplads ved Boesdal Kalkbrud og det ko [...]
Endnu et skridt på vejen til et nyt besøgscenter er taget
Lokalplanen er nu sendt i otte ugers høring. Det samme er et kommuneplantillæg for parkeringen. Naboerne så gerne at p-pladsen blev gravet ned. Boe [...]
Kridtsten-indsamling var en stor succes
Lykkes at komme i mål Besøgscenter: I løbet af 2020 skal Fonden Stevns Klint Besøgscenter i gang med at bygge det nye besøgscenter for verdensarven [...]
Hollandsk designhus har vundet formidlingskonkurrence for besøgscentret
Kalkblokken med fiskeleret får en central plads i udstillingen, således at alle besøgende – på allertætteste hold – kan opleve Fiskeler [...]