(Last Updated On: 27. august 2018)

Jeg er nu genindtrådt, som stedfortræder, i Regionsrådet i Region Sjælland. Derfor vil jeg i disse dage sige ekstra tak for hver en stemme, jeg fik til Regionsrådsvalget i november 2017. Jeg manglede ganske få stemmer i at blive valgt, men blev førstesuppleant til C-trioen. I mandags accepterede Regionsrådet, at jeg indtræder som stedfortræder, da Brigitte Klintskov Jerkel har søgt orlov for at varetage sit folketingsarbejde.

Jeg er glad for, at jeg nu får mulighed for at arbejde for de konservative mærkesager, og vil hermed takke de mange, der satte kryds ved mit navn på valgdagen.

Jeg er nu medlem af to udvalg i Region Sjælland: Udvalget for Sundhed for alle og udvalget for Sygehusenes Behandlingstid.

Mit kommunalpolitiske arbejde i Stevns Kommune, hvor netop sundhedspolitik fylder meget, vil – sammen med min dagligdag som praktiserende fysioterapeut – helt naturligt bidrage til fokus på samarbejder og opgaver, der skal være til Stevnsboernes fordele.

Jeg ser, som folkevalgt, frem til et tværpolitisk samarbejde.

Fysioterapeut Ellen Knudsen (K)
KB medlem Stevns Kommune
Regionsrådsmedlem Region Sjælland

 

Skriv en kommentar