(Last Updated On: 11. august 2020)

Harmoniens Revyperler siger stor tak for opbakningen til Revyperler 2020. Ikke mindst til I der har valgt at komme og har set revyen.

Knap 1000 billetter med revyplatte er indtil nu kørt igennem billetsystemet. Vi har afholdt 8 forestillinger og er næsten halvvejs.

Projektet og opsætningen af revyen har ikke kunnet lade sig gøre uden hjælp:

Hjælp fra lokale erhvervsdrivende, foreninger og frivillige, der hen ad vejen er dukket op for at give en hånd. Alle har været imødekommende og hilst nød-/støtterevyen velkommen.

Tak til I gæster, der indtil videre har troet på os og indløst billet. Det er vi meget taknemmelige for.

Og så er det jo en ekstra glæde for os, at alle vores gæster er gået tilfredse hjem.

Tak for den ros I har givet efter forestillingerne. Rosen for at sætte revyen op, rosen til stjerneholdet Max Hansen, Anne Karin Broberg, Jeff Schjerlund og Mathias Grove, rosen til den gode mad og til konceptet med spisning og revy ved eget bord. Vores ambition om at give gæsterne en samlet oplevelse i salen er lykkes.

En sidste hjælpende hånd, fra I stevnsboere der ikke har været til revyen endnu, er at købe billet.

Vi garanterer, at I får den bedste revyoplevelse i år og Restaurant Harmoniens fine store revyplatte, og masser af hygge.

Ring på Revytelefonen 70205602 og få en snak med Ingelise om, hvornår det kan passe jer at komme til forestillinger frem inden den 21. august.

Glade revyhilsner
Harmoniens Revyperler
Restaurant Harmonien

Skriv en kommentar