(Last Updated On: 20. april 2021)

Christina Apel Johansen får her overrakt en fin buket blomster og et gavekort til byens butikker af Bo Drews. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Der var både blomster og et gavekort til husleder i Fit og Sunds Store Heddinge-afdeling, Christina Apel Johansen som tak for hendes indsats med at samle ind til byens julebelysning.

Det var formanden for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening, Bo Drews, der torsdag morgen i sidste uge overrakte de to erkendtligheder foran træningscentret i Algade.

I centret var der kort før jul – mens det stadig var tilladt at træne indendørs i fitnesscentre – stablet et støtteevent på benene med både bike- og raw fit-hold. Deltagerne betalte et tilmeldingsgebyr for at være med, og det beløb sig til i alt 2.400 kroner, som gik ubeskåret til julebelysningen, der er en af handelstandsforeningens store årlige udgiftsposter.

Tælles beløbet fra indsamlingsbøsserne, som op til jul var at finde i butikkerne, blev der alt i alt indsamlet 8.500 kroner, et beløb, som formanden både betegner som ’overraskende’ og ’skide godt’.

Han kan også fortælle, at bestyrelsen nu sparer op til og ser på nye muligheder for at pynte byen op. Blandt andet overvejes en løsning, der er kan bruges på andre tider af året.
rmh

Skriv en kommentar