(Last Updated On: 3. januar 2020)

Klinteshoppen takker de mange gæster, der besøgte pop-up julebutikken på Nytorv

Susanne Stanley havde travlt med at gøre pop-up butikken klar forud for åbningen i november. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Klinteshoppen er normalt et sommer-setup, hvor et antal kunsthåndværkere, fødevareleverandører og andre producenter fra Stevns holder en lille forretning åben i det gamle ishus på Traktørstedet Højeruplund i sommerhalvåret.

Efter flere år med mindre pop-up julebutikker i Store Heddinge satsede Klinteshoppen stort i 2019, hvor den nedlagte Nordea Bank på torvet lagde lokaler til en meget stor julebutik fra den 16. november til 22. december.

– Det blev en kanonsucces med mange aktører, mange besøgende og en forrygende omsætning. Klinteshoppen vil gerne takke de mange besøgende for deres interesse og gode bidrag til omsætningen. Vi oplevede, at vores pop-up butik blev pænt modtaget blandt Store Heddinges øvrige forretninger, og glæder os over, at vores aktiviteter har skabt interesse for Store Heddinge og Stevns, siger en af arrangørerne, Susanne Stanley fra Det Kreative Værksted.

Skriv en kommentar