(Last Updated On: 10. september 2018)

Kære stevnsboere, stevnsborgere og andre gode folk

Kokkolit-mange tak for den uvurderlige opbakning, vi har fået fra alle til Klint2.

Tak til alle frivillige, som har stillet op som slæbere, kabelvaskere, stoleopstillere, billetkontrollører, brandvagter, følgespot-operatører, podiemontører, catering-leverandører og meget mere.
Tak til alle amatør-sangere, som af hjertet sang jer igennem kridt, flint og kalk til utallige prøver og i sidste ende fire flotte forestillinger.
Tak til alle jer professionelle solister, teknikere og produktionsfolk, som investerede al jeres kunnen og troede på, at vi nok skulle nå i mål.
Tak til sponsorer: Stevns Kommune, Toyota-fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Metro-Schrøder Fonden, Oticonfonden, Stevns Stilladser, Holtug Savværk, LejMin.dk, Baeré A/S, SuperBrugsen St. Heddinge, Bygma St. Heddinge samt Anna Hansen.
Tak til samarbejdspartnere: Verdensarv Stevns, Stevns Turistforening, Østsjællands Museum, Stevns Erhvervsråd, Stevns Bibliotekerne, Åbne Atelierdøre, SydkystDanmark, Rødvig Kro & Badehotel, Restaurant Harmonien, Traktørstedet Højeruplund, KALK A/S.
Tak til medarbejdere hos samarbejdspartnerne. Tak til verdensarvspartnere, der med stor entusiasme deltog i Stevnsuniverset.
Tak til vores lokale presse: Dagbladets Stevnsredaktion, Stevnsbladet, Stevns.nu og til alle, der har formidlet om Klint2.
Tak til alle jer, der købte billetter, så vi fik udsolgt og heldigvis ikke fik brug for underskudsgarantien fra Stevns Kommune. Nu kan vi betale løn, der nærmer sig minimumstaksterne i de overenskomster, der findes på området til de professionelle og måske noget kørsel til nogle af de frivillige, der bor allerlængst væk.

Uden jer alle fik vi aldrig vores drøm om Klint2 til at gå i opfyldelse.

Kærlige hilsener

Lene Vestergård, Foreningen Klint
Leif Sinius, Stevns Teaterforening

Skriv en kommentar