(Last Updated On: 16. juli 2015)

Din Tøjmand Rynkeby1Michael på sin cykeltur rundt til butikkerne for at samle bøtterne ind. Første stop var hos Thomas i Din Tøjmand på Nytorv. (Foto: Rikke Michael Hansen)

STORE HEDDINGE: Sidste søndag kom Michael Bo Christensen fra Team Rynkeby Næstved hjem til sin familie i Faxe efter en ottedages lang cykeltur fra Danmark til Paris. Turen startede fredag den 3. juli og endte i Paris fredag den 10. juli.

Det blev til omkring tolv timer på cykel hver dag i de otte dage og sammenlagt 1.350 tilbagelagte kilometer. Dele af ruten førte rytterne op i den tynde bjergluft; blandt andet over den legendariske bakke, Mur de Huy i Belgien, som også har været etapemål i årets Tour de France. Bakken er officielt 1.300 meter lang med en gennemsnitlig stigning på 9,8 procent – et sted rejser bakken sig i et S-sving op imod hele 26 procent.

Team Rynkeby er et nordisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kræft. De seneste måneder har 22 butikker i Store Heddinge haft indsamlingsbøtter stående på disken, og i formiddags kiggede Michael forbi dem alle for at samle bøtterne ind. Det foregik selvfølgelig på hans cykel, som han siden marts i år har cyklet 6.500 kilometer på.

Michael har allerede tilmeldt sig næste års tur med Team Rynkeby. I 2016 planlægger han for øvrigt også at tage turen hjem fra Paris til Faxe på cykel.
rmh

 

Skriv en kommentar