(Last Updated On: 21. januar 2021)

Skuespiller Holger Østergaard fra Teatret Svalegangen har hovedrollen i skuespillet ’En lille smule ubehag’. (Foto: Morten Fauerby)

Store Heddinge: Som konsekvens af de netop forlængede restriktioner har The Dublin Legends valgt at flytte datoen for den koncert, som de ellers skulle have givet i Snurretoppen den 10. februar.

Spilledåsen oplyser, at koncerten er blevet rykket frem til efteråret, mere præcist til torsdag den 18. november 2021.

Og Stevns Teaterforening melder om et par aflyste forestillinger. Det drejer sig om hhv. ’En lille smule ubehag’, der skulle have været opført den 2. februar og stykket ’Stor, Større, Størst’, programsat til den 6. februar.

– Vi ser tiden an sammen med teatrene, om og i fald hvornår det bliver muligt at spille på et senere tidspunkt, eventuelt til efteråret, siger Stevns Teaterforenings forkvinde, Lene Vestergård, der krydser fingre for at forestillingerne i marts og april kan få lov at spille.

Forestillingen ’En lille smule ubehag’ handler om prostatakræft. Inden forestillingen var der planlagt foredrag med Svend Erik Bodi fra Prostatakræftforeningen PROPA. Foredraget er også aflyst.
rmh

Skriv en kommentar