(Last Updated On: 21. februar 2017)

Folketeatrets turneforestilling sætter fokus på politisk korrekthed

Folketeatret spiller fredag 24. februar med Sarah Boberg og Troels Lyby i hovedrollerne (Pressefoto)

Store Heddinge: Det er en højaktuel forestilling, som Stevns Teaterforestilling præsenterer i Erikstruphallen fredag den 24. februar kl. 19:30.
Det er ikke lang tid siden medierne fortalte om retssag mod en ung pige på 16, der ville sætgte ild på skoler. Og om fire drenge, der satte ild til en skolekammerat.

Folketeatret opfører »Vrede«, hvis resonans rammer samme tema.

Fortid og nutid mødes

I teaterstykket pirkes der til de rigtige holdninger og der bores i den selvfølgelige korrekthed. Hjerneforskeren Alice (Sarah Boberg) har bygget en facade af politisk korrekthed op om sin familie. Sammen med sin mand Patrick (Troels Lyby), succesrig romanforfatter, og sin søn Joe, lever hun det gode liv, med de rigtige holdninger.

Da Joe bliver taget i at male racistiske slagord på en moske, ryster fundamentet under den veluddannede og tolerante families selvforståelse. Hvordan kan det ske?

Joe er jo vokset op i et oplyst hjem! Er det kammeraten fra arbejderhjemmet, der har haft en dårlig indflydelse på ham?

Fordommene er nærliggende forklaringer, indtil en ung journalist begynder at afdække Alices fortid og lag for lag skræller fernissen af den perfekte facade.

Handlingen tager uventede drejninger.

Fredag 24. februar kl. 19:30

Det er fine skuespillere, der besøger Erikstruphallen fredag d. 24. februar 2017 kl. 19.30.

Foruden Sarah Boberg og Troels Lyby, er det Camilla Bendix, Jacob Weble, Tanya Lund Andersen, Elliott Crosset Hove og Benjamin Boe Rasmussen der underholder til let forhøjede priser

Billetter kan bestilles og købes på www.stevns-teater.dk

sky

 

Skriv en kommentar