(Last Updated On: 2. marts 2017)

Tre af de glade løbere, der kom i mål under Stevns Orienterings arrangement i Bøgeskoven. (Privatfoto).

Bøgeskoven: Weekendens gæve orienteringsløbere kender godt ordsproget om tøj og vejr. Derfor klarede de løbene i fin stil, trods regnvejret.

Der var et pænt fremmøde i Bøgeskoven, og mange løb med svære poster.

Husk kompasset. Erik!

Erik Molnit fra Stevns Orientering havde lade kompasset blive hjemme, og det viste sig at være en dårlig idé.

– Efter post 3, hjalp jeg en løber, som var faret vild, forklarer den trænede løber, og undskylder:

– Derefter løb jeg selv forkert til post 4. Det positive ved mit fejlløb var, at jeg kom op på min daglige ration på over 10.000 skridt, slutter han.

Familier deler sejr

Resultatlisten viser, at det også var et hyggeligt familieløb.

På førstepladserne for piger og damernes begynderhold var det Laura Koziara, og tilsvarende Victor Koziara på drenge og herre-begynderholdet.

Så var der de mellemsvære damer og herrer, dog i anden betydning end vægt, og her blev førstepladserne delt på henholdsvis han- og hunsiden til Christina og Karsten Kuld.

Inge Jørgensen og Henrik Johansen snuppede »guldet« på det svære firekilometers løb. På seks kilometeren var det Rita Breum som sejrede i det svære løb for damer, og Aksel Andersen på mændenes løb. Der var ingen damer som stillede op til det lange otte kilometers løb, men det gjorde til gengæld Peter Andersen, som vandt hos mændene.

Løb igen 5. marts

Man kan se alle resultater på hjemmesiden www.stevns-orientering.dk.

Hvis man selv har lyst til en åndeløs løbetur eller snuppe de daglige 10.000 skridt, som skridttælleren anbefaler, så foregår næste løb søndag den 5. marts i Ganneskoven, med start Jørslevvej i Karise.

sky

 

Skriv en kommentar