(Last Updated On: 11. november 2021)
The Dublin Legends indtager Snurretoppen den 18. november kl. 20. (Pressefoto)

Musik: Den 18.november er der muligt at børste al kommunalvalgstøvet af sig, ryste hovedet og gøre det klart til at huse dejligt irsk folkemusik af 1. klasse. For to dage efter det sidste kryds er sat ved de fremtidige medlemmer af kommunalbestyrelsen, kan man tilbringe en aften i selskab med med musikalske legender og velkendte sange og klassikere.

Arven efter Dubliners

Denne novemberaften åbner Spilledåsen dørene til en forrygende koncert kl. 20 i Snurretoppen i Algade 32 i Store Heddinge.

”The Dublin Legends” har krydset Det irske Hav og Nordsøen for at give sig i kast med klasssikere som Whiskey i the Jar, Dirty Old Town, Black Velvet Band og mange andre elskede sange fra den elskede irske folkemusik.

– ”The Legends” viderefører arven efter The Dubliners, da Barney McKenna, den navnkundige banjospiller desværre døde i 2012. Bandet havde netop fejret 50 års jubilæum og havde modtaget en Lifetime Achievement Award fra BBC Radio 2 Folk Award og havde indledt en fuldstændig udsolgt landsdækkende turné, som kulminerede i en magisk aften i Royal Albert Hall, fortæller

Spilledåsens formand Poul Erik Madsen, som tilføjer, at det betød, at tourbussen stoppede for The Dubliners.

It’s later to late

Men nu er flere af de store navne tilbage under navnet ”The Dublin Legends”.

Legenderne i irsk folkemusik, Sean Cannon, Shay Kavanagh, Paul Watchorn og Gerry O’Connor, står igen på scenen. Sean Cannon har været medlem af The Dubliners i tæt på 30 år, mens Paul og Shay er nye i bandet. Og banjovirtuosen Gerry O’Connor kan snildt leve op til “Banjo” Barney McKennas fornemme ry.

”It’’s too late to stop now”, som et af bandets medlemmer sagde engang, citerer Poul Erik Madsen og slutter_

– Der er kun ganske få billetter tilbage, men det kan være, man er heldig at kunne erhverve enkelte ved henvendelse på billettelefonen 3057 1999. Det koster 225 kr. for medlemmer og for andre 250 kr., og det er aldrig for sent at blive medlem, siger formanden.
sky

Skriv en kommentar