(Last Updated On: 15. marts 2019)

Det populære svenske Bed & Breakfast værtspar har stort set haft fuldt booket, siden de åbnede for udlejning

Der var mange rosende ord fra iværksætterkonsulent, Jesper Yde Knudsen til B&B-værtsparret Lars og Anna Normann. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Rødvig: For blot halvandet år siden købte Anna og Lars Norrman en ældre landejendom ved Klippinge for at omdanne det til en Bed & Breakfast. Siden har de knoklet for at omdanne det tidligere kunstnerhjem til et eksklusivt overnatningssted, hvor de besøgende kan opleve parrets sans for indretning, design og gastronomi.

Det hårde arbejde blev onsdag aften belønnet, da de modtog prisen som Årets Iværksætter 2019 i Stevns.

– Vi vil gerne takke hele Stevns, som har været en kæmpe støtte, vi vil takke Stevns Kommune og alle indbyggerne i Taastrup by. Alt har været helt, helt fantastisk, så tusind, tusind tak, sagde en glad Lars Norrman.

The Norrmans Boutique B&B har kun haft åbent for gæster en enkelt sæson, men har fra start været næsten fuldt booket. Gæsterne kommer langvejs fra for at opleve det unikke B&B, hvilket bl.a. skyldes værtsparrets forbilledlige evne til at inspirere og involvere deres 25.000 følgere på Instagram.

Netop Anna og Lars’ evne til at opbygge relationer på de sociale medier blev fremhævet af iværksætterkonsulent i Stevns Erhvervsråd, Jesper Yde Knudsen, som overrakte prisen til de to iværksættere med følgende ord:

– Tak fordi I valgte Stevns som et oplagt sted at tiltrække getaway-gæster fra hele Norden, og tak fordi I påtager jer rollen som ambassadører for både Stevns og moderne turisme-forretning så seriøst. Godt gået!

I kategorien ’Årets Iværksætter’ var de øvrige nominerede rengøringsvirksomheden Renthjem.NU og fitnesscenteret Fit&Sund Stevns.

Skriv en kommentar