(Last Updated On: 16. marts 2021)

Gennem seks afsnit følger man de fire kendte danskere på deres vej fra amatører til ’Den Store Premiere’, hvor de træder frem i scenelyset som skuespillere foran et rigtigt publikum. DR1 inviterer således seerne med helt ind bag scenetæppet til et indblik i både skuespildisciplinen og fagets vidtfavnende genrer – fra tragediens store følelser til komediens svære kunst. (Foto: Sille Serup)

Tåstrup: Fra næste uge kan man følge med i DR1’s nye underholdningsprogram ’Den store premiere’, hvor fire kendte personligheder debuterer på de skrå brædder. De har alle været i ’træningslejr’, hvor de har modtaget kyndig undervisning i skuespilteknikker fra deres egne personlige læremestre bestående af velkendte, professionelle skuespillere med en faglige ballast fra Statens Teaterskole og Odense Teater (Den Danske Scenekunstskole), som også vil indtage scenen sammen med dem.

Og lokationen for ’træningslejren’ var Stevns, nærmere bestemt hos The Norrmanns Boutique Bed & Breakfast på Bækkemosevej 14 i Tåstrup mellem Hellested og Klippinge. Her kom et stort TV-hold på besøg i september sidste år, hvor de hen over to uger gennemførte alle optagelserne til programmerne.

– De brugte hele gården til indspilningerne, og de kendte, som deltog i programmerne, boede hos os, fortæller stedets medindehaver Anna Norrmann, som også var med til at bygge flere forskellige scener op, hvor deltagerne øvede sig og blev interviewet til programmerne.

Filmholdet var for øvrigt også en tur ved Stevns Klint, så måske den også bliver vist frem i programmerne.

De fire skuespildebutanter, som deltager i de seks programmer, er sangeren Dorthe Gerlach, politikeren Manu Sareen, svømmeren Jeanette Ottesen og fodboldspilleren Patrik Wozniacki. Deres læremestre igennem programmerne er fire af landets dygtigste skuespillere: Anne Louise Hassing, Dejan Cukic, Sonja Richter og Thure Lindhardt.

Alle kan de ses i programserien ’Den store premiere’, som første gang ruller over skærmen på DR1 tirsdag den 23. marts kl. 20.

Nyhed: Take-away fra The Norrmanns B&B

Og hvad angår The Norrmanns Boutique Bed & Breakfast, så er sæsonen så småt gået i gang, i år med et helt nyt initiativ: salg af takeaway i weekenderne, der i første omgang fortsætter, så længe restauranterne holder lukket.

thenorrmanns.com finder man den nye take away menu, som udover en skiftende treretters menu også består af picnickurv, snacks, charcuteri, ost og forskellige drikkevarer.
rmh

Skriv en kommentar