(Last Updated On: 26. juli 2022)

Når The Rocking Ghost spiller i Solgårdsparken, er det altid op til dans.

(Arkivfoto: Klaus Slavensky)

Strøby Egede: Der er ikke meget som kan måle sig med koncerterne i Solgårdsparken.
Og slet ikke når parken hjemsøges af rockende spøgelser, der kan blive ved at musicere til tusmørket bryder frem.
Men The Rocking Ghost formår desuden at lyse op i sindet, så benene danser af sig selv.

Dans og vinlotteri

Det var et tilløbsstykke da de lokale topstjerner Hitfingers gav en herlig, stemningsfuld musikaften i juli i Solgårdsparken, og nu ser Solgårdsfolkene frem til at møde rockbandet The Rocking Ghosts. Det sker onsdag den 3. august kl. 19.

– The Rocking Ghosts har spillet i Solgårdsparken siden år 2000, og har i år 60 års jubilæum ligesom mange af de gamle pop/rockbands i England, fortæller støtteforeningens formand Carl ‘Olli’ Pedersen.
Formanden byder nok velkommen med nogle veludvalgte ord, og det grønne dansegulv plejer at være fyldt op før formanden går af scenen og de første strofer lyder.
Carl ‘Olli’ Pedersen kan også garantere, at rockbandets store hits vil blive spillet, så alle kan glæde sig til genhør med den helt, rigtige originale lyd, når der skal synges med på ”Oh, oh what a kiss ” og ”Belinda”.
I pauserne sælges Støtteforeningens traditionelle vinlotteri til fordel for det frivillige arbejde i parken, som bl.a. udføres af onsdagsholdet, der også er med til at ”varte” op, og gøre det til en hyggelig aften..

De frivillige er nemlig en af hovedårsagerne til, at man altid forlader Solgårdsparkens Støtteforenings musikarrangementer med oplevelsen af en uforglemmelig aften.

Mad, is og drikkevarer

Han oplyser endvidere, at de gratis grill i Solgårdsparken er klar kl. 17:30 til grilning af medbragt mad. Men man kan også bestille mad hos Kok Med Kul På,

hvor buffet koster 135 kr. eller man kan bestille smørrebrød. Dette skal ske senest kl. 12 på selve dagen på tlf. 207 25 207 eller mail: bestil@kokmedkulpaa.dk

Til efterret kan man købe hjemmelavet italiensk is på pladsen.

Madbestilling betyder ikke automatisk bordplads, så Carl ’Olli’ Pedersen anbefaler, at man enten kommer i god tid eller medbringer eget bord og stole.

Og det er nok en god idé for Rocking Ghost er et trækplaster, der kan samle flere hundrede festglade mennesker.

Drikkevarer må ikke medbringes men skal købes i boderne da det er indtægten herfra der betaler musikken.

sky

Skriv en kommentar