(Last Updated On: 3. februar 2014)

Af Thor Grønbæk
Kommunalbestyrelsesmedlem for
Det Konservative Folkeparti

Jeg har støttet Kim i denne sag siden august/september sidste år, hvor vi efterfølgende havde sagen på i kommunalbestyrelsen – først som et tema med Politiet på besøg, der fremlagde sagen set fra deres side, og efterfølgende som en efterretningssag.
En meget  stor del af kommunalbestyrelsen bad efterfølgende den daværende borgmester om at oplyse politiet, at vi på Stevns gerne så en anden løsning, end den man havde indført, da vi ikke mente, der var fornuft i at lukke det sidste tilbud til de unge mellem 16-18 ned.
Sager er jo den, at de unge i dag mødes privat og efterfølgende tager ind til Køge og efterfølgende København. Og her mister vi så forbindelsen med de unge, til de vender hjem igen dagen efter. Politiet – og til en hvis grad SSP medarbejderne – er af den opfattelse, at de unge bliver hjemme hos mor og far og helt dropper byturen, hvilket bestemt ikke er i tråd med virkeligheden på Stevns.
Jeg har den største respekt for det store arbejde Politiet laver, og det gælder også det forebyggende arbejde. Men her er der tale om en fejl, der skal rettes. Det kan jo heller ikke passe, at der er andre regler for de unge på Stevns end i f.eks. Rudersdal kommune, hvor de unge må opholde sig på et diskotek til kl. 05.00.
Jeg vil derfor tage sagen op i kommunalbestyrelsen, så vi kan få belyst problemet endnu en gang.

Skriv en kommentar