(Last Updated On: 25. januar 2018)

Foreninger opfordres allerede nu til at tænke i sommeraktiviteter

Sidste år var børnene brandmand for en dag.

Stevns: Temperaturen ligger og roder rundt omkring de etcifrede grader, og mange har planlagt vinterferie under varmere himmelstrøg.

Stevns Kommunes Kultur og Fritidsafdeling tænker også på sommer og sol, ikke for medarbejdernes skyld, men for at alle børnene i kommunen kan få gode sommeroplevelser.

Stor succes i 2017

I 2017 kunne Stevns Kommune tilbyde 35 forskellige aktiviteter fordelt på i alt 47 hold, da der blev holdt »Aktiv sommer«.

Der kom 639 tilmeldinger, og det ser Tina Nagina Juul Madsen fra rådhuset som en succes.

– Vi anerkender de frivilliges store indsats, siger hun og fortsætter:

– Derfor skal der lyde en stor tak til alle der hidtil har været med til at gøre sommerferierne sjove, spændende, udfordrende og ikke mindst aktive for alle vores skolesøgende børn.

Godt for foreningslivet

Kultur og Fritidsafdelingen håber derfor igen i år at kunne tilbyde børnene en bred palet af sjove aktiviteter, og opfordrer derfor alle foreninger, aktører m.m. til at tænke anderledes, kreativt og ikke mindst i børnehøjde.

– Det er en enestående mulighed for at gøre reklame for foreningens aktiviteter og måske kunne hverve nogle nye medlemmer, slutter Tina Nagina Juul Madsen.

Informationsmøde 12.2.

Alle interesserede foreninger, aktører m.v. indbydes til kommunalt informationsmøde mandag den 12. februar kl. 17.30 i Rådssalen på Store Heddinge Rådhus.

Tilmelding skal ske til tinamads@stevns.dk senest mandag den 5. februar 2018.

Er man garvet udbyder af aktiviteter til Aktiv Sommer kan man også nøjes med at gå ind på www.stevns.dk og finde tilmeldingsblanketten, tidsplanen m.m.
Tilmeldingsfristen for at melde aktiviteter er 31. marts.

sky

 

Skriv en kommentar