(Last Updated On: 21. januar 2021)

Tid er noget vi alle mangler, siges det; men den har i hvert fald manglet på uret ved Store Heddinge Station indtil en læser tog affære. (Foto: Henrik Rasmussen)

Store Heddinge: Tiden er lang for den, som venter, siges det, og der findes massevis af ordsprog om begrebet tid, som: bl.a. at tid er ikke noget der går, det er noget der kommer.

Men hvis man har stået på Store Heddinge Station, og spejdet efter bus eller tog, og godt ville tjekke om man er i god tid til afgang, så har man længe ikke fået meget hjælp af det digitale ur på banegårdspladsen.

Klokken er 0:00

En af Stevnsbladets opmærksomme læsere, Henrik Rasmussen, har venligt sendt os fotos af uret ved stationen, og som man kan se på billedet så viser det 0:00, og det er ikke fordi tiden gik i stå ved nytårstide.

Sådan skulle det ifølge vagtsomme kilder have været i, ja, meget laaang tid.

Geniet Albert Einstein har sagt, at » En mand med et ur ved altid hvad klokken er. En mand med to kan aldrig være sikker«, men mon ikke Henrik Rasmussen og mange andre, som benytter bus og tog fra Store Heddinge Station vil være tilfreds med blot ét ur som duer.

Nu drejer viserne igen

Stevnsbladet har derfor haft fat i både Movia og Østbanen for at høre om de kunne trække uret op, så man som passager kunne orientere sig.

Men begge peger viseren på Stevns Kommune, så i stedet for at efterleve endnu et ordspil om tid, nemlig at den bedste måde at spilde tiden på er at tælle timerne, så har Deres udsendte kontaktet leder af kommunens Vej- og Materielgård, Henrik Hedegård Pedersen.

»Er tiden løbet fra tiden eller er udviklingen løbet fra et offentlig ur?«

– Ja, det er spørgsmålet, Men det er kommunens ur og det er begyndt at vise klokken igen. Men det er korrekt at udviklingen går i retning af mobiltelefonen som informationsplatform i forhold til kollektivtrafik.

Og hvis uret går i stykker igen, så kan det ske, at det bliver helt fjernet, oplyser Henrik Hedegård Pedersen.

Således medvirkede en læserhenvendelse til at uret igen går sin gang.
sky

Skriv en kommentar