(Last Updated On: 28. august 2019)

Der er noget for øret, og for øjet, når Inge-Marie optræder i flotte rober. (Pressefoto)

Underholdning: Okay, lad os med det samme afsløre, at der ikke er tale om en solist fra Fangekoret i Vridsløselille Statsfængsel.

Det er Inge-Marie kendt fra Dræsinebanden, som optræder tirsdag den 10. september fra 19 til 21 i Konfirmandstuen ved Hårlev Kirke.

Kendt fra Dræsinebanden

Hvis man synes, at kostumerne fra Heibergs og Kuhlaus „Elverhøj”, er flotte, eller sukker over kjolerne i tv-serien Downton Abbey, så har man noget at glæde sig til.

Inge-Marie Nielsen skulle efter sigende selv sy sine flotte kostumer, som altid har været Dræsinebandens trækplaster, foruden deres gyldne hit som bl.a. Lykkehjulets land og Elvira og Sixten.

I 2018 blev Inge-Marie nomineret til bedste kvindelig dansktop solist.

Årets album 2019

Inge-Marie og hendes mand Andreas P. Nielsen dannede i 1988 folkemusikbandet Dræsinebanden, som vandt stor popularitet med unikke fortolkninger af kendte og ukendte viser.

Efter mandens død optræder Inge-Marie Nielsen med bl.a. fortællinger om Raquel Rastenni, Grete Klitgaard og Katy Bødtger, synger deres sange og optræder selvfølgelig også med Dræsinebandens hit.

Inge-Marie er nomineret til årets album i 2019, hvor hun for første gang selv har skrevet alle sangene. Teksterne er facetter af livet, som både byder på sorg og glæde.

Sang, kaffe og kage

Arrangør af koncerten er Hårlev Menighedsråd, og Ella Jensen fra menighedsrådet lover, at der i pausen serveres kaffe, te og kage.

Og måske synger Inge-Marie „En nat med Madam Blå”, som er skrevet af Andreas P. Nielsen, mens man rører rundt i kaffen.

Man skal blot betale 40 kr. i entre, som kan klares ved indgangen.

sky

 

Skriv en kommentar