(Last Updated On: 29. juni 2021)

Nyt Stevns’ kandidater: l første række fra venstre: Jesper Kristensen, Rikke Ackermann, Ole Gjermandsen og Kolbrún Bjarnadóttir. I bageste række fra venstre: Kristian Olsen, Poul Erik Brixtofte, Brian Sønderby Qvist, Jørgen Larsen og Mogens Haugaard. Der mangler 2 kandidater på billedet, nemlig Rene Langelund Larsen og Birger Merwald. (Privatfoto)

Politik: Nyt Stevns holdt i sidste uge opstillingsmøde på Traktørstedet i Gjorslev Bøgeskov.

Der var mødt 40 medlemmer op, som valgte rækkefølgen på kandidatlisten, som nu tæller 11 kandidater inklusiv forhenværende borgmester Mogens Haugaard Nielsen, der blev valgt som partiets borgmesterkandidat den 9. maj.

Kandidatlisten er stadig åben for interesserede, der ønsker at gøre en kommunalpolitisk indsats, meddeler formand Poul Erik Brixtofte.

»Skatten skal ned«

Opstillingsmødet blev styret af landboforeningsformand Ole Elbæk, og spidskandidat Mogens Haugaard udtrykte stolthed over det kandidathold, som Nyt Stevns går til kommunalvalg med den 16. november.

– Det er et hold, som er stærkt funderet i forhold til de store kommunalpolitiske opgaver, både på økonomi, drift, den sociale og kulturelle del. Det er ikke nogen hemmelighed, at kommunens økonomi ligger hele holdet stærkt på sinde. Vi håber på stor opbakning fra vælgerne til at få genetableret den økonomiske styring efter de sidste 4 års økonomiske rod og enorme kassetræk. Skatten skal ned igen, vi skal have ryddet op i ineffektive kroge og tilbage til et lavt sygefravær, siger Mogens Haugaard.

Han understreger videre, at Nyt Stevns også arbejder for en politisk styret kommune, hvor det er politikerne, der sætter aftrykkene.

– Nu ser vi frem mod en spændende valgkamp og vi går selvfølgelig efter størst mulig indflydelse, lød det fra Stevns’ forhenværende borgmester, der brød med Venstre og dannede Nyt Stevns i 2017.
sky

Kandidater for Nyt Stevns:

 1. Mogens Haugaard Nielsen, borgmesterkandidat, landmand – Lund
 2. Kristian Olsen, fisker og formand for Rødvig Fiskerihavn – Rødvig
 3. Poul Erik Brixtofte, landmand – Store Heddinge
 4. Jørgen Larsen, selvstændig erhvervsdrivende HF butikken – Hårlev
 5. Kolbrun Bjarnadóttir, cand.merc.imm., fuldmægtig i Udlændingestyrelsen – Hårlev
 6. Rikke Ackermann, socialpædagog og tidligere leder af Cafe Stevnen – Store Heddinge
 7. Jesper Kristensen, merkonom i markedsføring, salg og marketing i SAS – Rødvig
 8. Brian Sønderby Qvist, nordisk regnskabschef i Fiat Chrysler Automobiler – Store Heddinge
 9. René Langelund Larsen, arbejdsmiljøkonsulent i NCC Danmark A/S – Store Heddinge
 10. Ole Gjermandsen, pensioneret landmand og formand for Handicaprådet – Store Heddinge
 11. Birger Merwald, pensionist og formand for Sydstevns badmintonklub – Rødvig

Skriv en kommentar