(Last Updated On: 23. marts 2021)

Jeg har læst artiklen ’Opbakning til Ellemann-Jensen’ i Stevnsbladet den 3. marts, hvor du bakker Jakob Ellemann op og mener, at han gør det godt og samtidig mener, at Inger Støjberg var illoyal over for Jakob Ellemann.

Det vil jeg ikke give dig ret i, for hvis der er nogen, der er illoyal, så er det da Ellemann selv. Han satte en stor dolk i ryggen på Inger Støjberg og smed hende ud som næstformand, hvilket var meget dumt af ham, men han glemmer, at Støjberg fik 33.000 personlige stemmer ved sidste valg, og de stemmer tager hun selvfølgelig med sig, og Lars Løkke fik 47.000 stemmer, i alt 80.000 stemmer som Venstre mister.

Du citeres for, at du havde betænkeligheder ved hende, da hun skulle vælges som næstformand, dels med den rigsretssag, hun har over hovedet, men der var ikke tale om nogen rigsretssag dengang.

Dengang, da Jakob Ellemann blev valgt som formand for Venstre, stod han og sagde, at hans største opgave var at vælte Mette Frederiksen, men han havde jo chancen, dengang hun brød grundloven og forlangte alle danske mink aflivet ulovligt. Men hvad gjorde Jakob Ellemann? Ingenting.

Inger Støjberg er den dygtigste politikker i Folketinget, hun er den eneste, der gør, som hun siger og lover, og hun siger tingene lige ud af landevejen og er ikke bange for noget.

Med venlig hilsen
Kurt Michael Hansen
Kirkebjergvej 21
Rødvig

Skriv en kommentar