(Last Updated On: 13. oktober 2015)

Tove Damholt stopper som direktør for Udviklingsgruppen Stevns Klint ved udgangen af oktober efter i to år at have været udlånt fra Østsjællands Museum til opgaven med 15 timer om ugen

17msb csTove Damholt1

(Arkivfoto: Charlotte Skøtt)

STEVNS: Arbejdet med forvaltning af verdensarven er nu sat på skinner i Udviklingsgruppen Stevns Klint, og site manager Naja Haberman er godt klædt på til at varetage disse opgaver. Overdragelsen af viden fra ansøgningsarbejdet til den daglige drift er lykkedes, og nu er det tid for Tove Damholt til at fokusere på museets opgaver med formidling.
Direktørens afgang ændrer således ikke ved, at verdensarvsarbejdet kører videre som planlagt i Udviklingsgruppen Stevns Klint og Tove Damholt er som direktør for Østsjællands Museum – der er ansvarlig myndighed for formidlingen af verdenarv og verdensarvshistorien – fortsat dybt involveret i verdensarvsarbejdet.

Det helt rigtige tidspunkt
Tove Damholt får nu mulighed for at fokusere mere på formidlingen.
– Jeg synes, det er det helt rigtige tidspunkt at stoppe på. Museet stillede min tid til rådighed for at sikre, at den viden, jeg havde om forvaltningen af verdensarv, blev inddraget i det videre arbejde – og det er sket nu, hvor opgaverne ligger trygt forankret hos site manager Naja Habermann, udtaler Tove Damholt, og hun fortsætter:
– Det har været en spændende og også udfordrende tid i Udviklingsgruppen Stevns Klint, men heldigvis er det her jo slet ikke et farvel til verdensarv – måske næsten tværtimod. Nu vil der blive bedre mulighed for at fokusere på museets opgaver med at varetage formidlingen af verdensarvshistorien.
Bestyrelsesformanden for Udviklingsgruppen Stevns Klint, Mogens Haugaard, takker museets bestyrelse for at stille Tove til rådighed. Han retter også en anerkendende tak til Tove Damholt for et meget stort og dedikeret arbejde de sidste to år, hvor Tove har arbejdet for Udviklingsgruppen Stevns Klint.

 

Skriv en kommentar