(Last Updated On: 21. januar 2019)

Fra 2018-løbet, hvor vandet målte 15,8 grader, luften endnu mere, og solen skinnede over Stevns. (Arkivfoto: Køge TRI Team)

Stevns: Selvom der er mere end fem måneder til Stevns Jernmand 2019, kan arrangørerne oplyse, at der allerede nu er indløbet mere end 200 tilmeldinger til løbet.

Det er sjette år, at Køge TRI Team afvikler Stevns Jernmand.

Startskud kl. 11

I år skydes løbet i gang af borgmester Annette Mortensen (V) søndag den 30. juni kl. 11.

Der er plads til 600 triathleter, og deltagerne kan igen i år vælge imellem en kort rute – svarende til en kvart ironman med 950 meter svømning efterfulgt af 45 kilometer cykling og 10,5 kilometer løb – eller den dobbelte distance, altså en halv ironman.

Løberute med ændringer

I lighed med tidligere år vil svømningen afvikles ud for stranden i Rødvig. Også cykelruten vil være den samme som i de seneste år på gode asfaltveje rundt på Stevns.

– Som noget nyt er løberuten i 2019 gjort mere spændende, da deltagerne kun skal gennemløbe ruten på den smukkeste strækning ad Trampestien og igennem Boesdal. I år er ruten af praktiske hensyn lagt modsat. Således får deltagerne den flotte udsigt fra Trampestien fra den anden side. På den korte distance skal denne rute gennemløbes to gange og på den lange distance fire gange med vendepunkt ved målet på Rødvig Havn, oplyser Torben Karlshøj fra Køge TRI Team.

Tilmelding på hjemmesiden

Han kan også oplyse, at Køge TRI team har valgt at beholde de samme lave startgebyrer, da arrangørerne arbejder frivilligt og ønsker at se så mange stævnedeltagere som muligt til Stevns Jernmand.

Tilmeldingen er åben på stevnsjernmand.dk.

Dansk Triathlon Forbund evaluerede igen i 2018 Stevns Jernmand som et af landets bedst arrangerede triathlonstævner.
rmh

Skriv en kommentar