(Last Updated On: 6. april 2021)

Skoleklasser, sportsklubber og foreninger kan nu tjene penge til fælleskassen ved at sælge skrabelodder til Diabetesforeningens Forårslotteri, samtidig med at man støtter diabetessagen.

(Pressefoto)

Indsamling: Nu er Diabetesforeningens Forårslotteri i fuld gang. Skrabelodssalget er en nem måde at tjene penge til egne formål, samtidig med at man støtter en god sag – og salgsperioden løber helt frem til den 25. juni 2021.

Sælgerne tjener 14 kr. pr. solgt lod, salget foregår f.eks. via MobilePay, og der er altid gratis returret på usolgte lodder.

Kom nemt og hurtigt i gang: Tilmeldingen er åben pådiabetes.dk/lotteri og tlf. 63129017. Salgsperioden er startet og løber frem til den 25. juni 2021.

Blandt dem, der solgte skrabelodder i Diabetesforeningens Jubilæumslotteri i efteråret 2020, var Tuse IF, Håndbold, der solgte 816 lodder og indsamlede 24480 kr. – heraf 11424 kr. til dem selv. I 2020 tjente børn og unge fra hele landet – blandt andet via deres skole eller klub – mere end 2,9 mio. kr. til egne formål ved at sælge Diabetesforeningens skrabelodder, samtidig med at de havde det sjovt sammen og støttede diabetessagen. Et positivt resultat i et udfordrende år hvor restriktioner og nedlukning har medført aflysninger og tab af vigtige indtægtskilder for bl.a. klubber, foreninger og skoler. Skrabelodssalget for Diabetesforeningen er derfor en god indtjeningsmulighed:

– Skrabelodssalget foregår især udendørs, og med vores retningslinjer for sikkert salg sikrer vi en god, tryg oplevelse for vores sælgere og købere af lodderne. Vi er meget stolte af skrabelodssalgets fordelagtige sælgervilkår og dobbelte formål, som er til glæde og gavn for både lokalsamfundet og diabetessagen, siger Sebastian Erbo Hoffmann, Diabetesforeningens marketingchef.

Overskuddet fra lotteriet er med til at støtte familier, som har et barn med diabetes, med rådgivning, netværk og kurser, ligesom vi også støtter forskning, oplysning og forebyggelse af diabetes.

Vind store præmier

I Forårslotteriet er der mere end 6.200 gevinster på højkant til en samlet værdi af mere end 940.000 kr. Heriblandt en Renault Clio V 1.0 Tce 100 Zen inkl. komfortpakke og levering til en værdi af 166.700 kr. samt et rejsegavekort fra Apollo til en værdi af 50.000 kr.

Skriv en kommentar