(Last Updated On: 18. april 2021)

Her ses to af Danmarks sødeste kassedamer, Minna og Sus, fra Meny i Store Heddinge, som fredag eftermiddag i sidste uge fik overrakt blomster af købmand Morten Pedersen. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Der var fredag i sidste uge både brev, badges og blomster til Minna og Sus, som begge arbejder ved kasselinjen i Meny i Østergade.

Anledningen var ugebladet Hjemmets konkurrence, hvor der hvert år nomineres til og stemmes om, hvem der er Danmarks sødeste kassedame. Og blandt de nominerede i år var altså Minna og Sus, som begge er blevet nomineret af butikkens kunder.

I lykønskningsbrevet fra Hjemmet var også vedlagt et badge med påskriften: ’Nomineret til Hjemmets Danmarks sødeste kassemedarbejder 2021’, som de to søde kassedamer naturligvis havde sat på deres trøjer.

– Jeg må sige, at vi igen i år har været utroligt overvældede over alle de søde og rosende breve, vi har fået. Vi kan virkelig se, at du og dine kolleger rundt om i landet betyder noget for jeres kunder, skrev Hjemmets chefredaktør, Marianne Gram bl.a. i brevet.

Købmand Morten Pedersen havde sørget for to fine buketter, som han overrakte til sine to vellidte medarbejdere i indgangsområdet til butikken fredag eftermiddag, hvor kunderne i en lind strøm passerede forbi og benyttede lejligheden til at ønske et stort tillykke til to af Danmarks sødeste kassedamer.
rmh

Skriv en kommentar