(Last Updated On: 22. september 2022)
Lasse Svan vender endnu en gang hjem til Stevnshallen, denne gang med foredrag om sin imponerende sportskarriere. (Arkivfoto: Jens Wollesen)

Arrangementer: Stevns Bibliotekerne kaster toparrangementer i grams. Først Lasse Svan og så Minik Rosing fortælle om Jordens forandring.

Svan i Stevnshallen

Historierne kommer til at flyve gennem luften, når håndboldspiller Lasse Svan fortæller fra sin spændende karriere, lover Stevns Bibliotekerne, når der inviteres til foredrag med den verdenskendte stevnsbo.

Det sker mandag den 26. september kl. 19-20:30, og det afholdes naturligvis i Stevnshallen, hvor han i august fik en Walk of Fame-flise opsat.

Lasse Svan startede sin håndboldkarriere i Sierslev HK, og spillede siden i GOG Svendborg og i Flensburg-Handewitt, men er nok mest kendt som en populær fløj-spiller, med ikke færre end 246 landskampe for Danmark med et gennemsnit på 2,33 mål per kamp.

Til foredraget tager veloplagte Lasse Svan os med gennem højdepunkter på banen og historier fra omklædningsrummet, og måske et blik på, hvordan det er at finde sig til rette efter en stor international karriere.

Og der er nok at fortælle om. Lasse Svan har vundet alt fra dansk pokalmesterskab over Champions League og til verdensmesterskabet i herrehåndbold

Mød ham uden harpiks i Stevnshallen på Parkvej 2 i Store Heddinge. Billetter fås til 50 kr. på www.stevnsbib.dk

Livestream-foredrag

Den kendte professor i geologi, Minik Rosing, besøger ikke Stevns i denne omgang, men bliver i universet, hvor han fortæller om, hvordan livets indflydelse har påvirket Jorden frem til i dag, hvor vi mennesker er den organisme, som præger Jordens udvikling mere end nogen andre.

Det med universet skal forstås sådan, at man kan opleve livestream-foredraget den 27. september, kl. 18:45-21 på Store Heddinge Bibliotek.

Her er opstillet stole og storskærm, så man blandt andet kan høre teorien om, at Jordens kontinenter er opstået som følge af livet i havet og for at have opdaget de tidligste kendte tegn på liv på Jorden i 3,8 millioner år gamle bjergarter fra Grønland, i Isua som ligger nordøst for Nuuk.

Det er gratis at deltage, men du skal huske at hente en billet på www.stevnsbib.dk/arrangementer eller på biblioteket i enten Hårlev, Strøby Egede eller Store Heddinge i den betjente åbningstid.
sky

Skriv en kommentar