(Last Updated On: 18. maj 2022)

Her ses de 2 brugsmænd sammen med Pernille Worm og Nadia Berner – foran pladsen, hvor arrangementet afholdes. Pernille og Nadia er begge tovholdere i gruppen, der arrangerer Sol over Stevns. (Privatfoto)

Strøby Egede: Dagli’ Brugsen i Strøby er gået sammen med SuperBrugsen i Hårlev om at sponsorere Dragerytterne til Sol over Stevns den 11. juni.

Dragerytterne er et eventfirma, der specialiserer sig i rollespil. På dagen kommer de med både monstre, prinsesser og riddere, og der bliver mulighed for at dyste i en kamparena, skyde med bue og pil eller blive malet af en sminkør.

For et par uger siden tog Steen Hansen fra Dagli’Brugsen i Strøby fat i sin kollega på ”den anden side af åen” med ideen om at støtte Sol over Stevns med et anseligt beløb til underholdning. Frank Christiansen fra SuperBrugsen i Hårlev var straks klar.

– For os er det vigtigt at støtte de lokale initiativer, som giver værdi til lokalbefolkningen, og som samler os her på Stevns. Vi er vilde med konceptet Sol over Stevns, og nu får vi lov at sætte et lille aftryk på dagen med underholdning til både store og små, siger Frank Christiansen i en pressemeddelelse fra Sol over Stevns.

– Vi støtter alt, hvad vi kan i vores lokalområde, og vi er taknemmelige for, at så mange frivillige bruger deres tid på at skabe liv, glæde og sammenhold her på Stevns. Det honorerer vi gerne, på den måde, vi nu kan, fortæller Steen Hansen.

De to brugsuddelere er enige om, at de fremover gerne vil støtte arrangementer sammen.

– Det giver mening for os at støtte lokalt på denne måde, for sammen kan vi mere, fortæller de samstemmende.

Sol over Stevns er en markedsdag fuld af aktiviteter for børn og voksne, som løber af stablen den 11. juni fra kl. 10-22. På dagen er der live musik, et stort børneområde med aktiviteter og mulighed for at møde et bredt udsnit af foreninger, virksomheder og turismeaktører fra Stevns.

Skriv en kommentar