(Last Updated On: 20. september 2022)

Susanne Axelsen og Michael Mønster har etableret en ny, selvstændig ejendomsmæglerforretning i Køge og Stevns

Af Martin Sander Rasmussen

Både Susanne Axelsen og Michael Mønster er lokale og bosiddende i området, og sammenlagt har de 48 års brancheerfaring. (Foto: Claus Sall)

Stevns/Køge: To lokale ejendomsmæglere har netop taget hul på et nyt kapitel i deres karriere med åbningen af ejendomsmæglerforretningen Et Nyt Hjem i Køge og Stevns.

Bag åbningen står Susanne Axelsen og Michael Mønster, der begge har mange års erfaring som mæglere i og omkring Køge, så selv om der er tale om en ny mæglerforretning, så er der mange års erfaring fra lokalområdet at trække på.

Duoen har arbejdet sammen i en årrække, og drømmen om at søsætte deres helt eget mæglerkoncept er vokset i takt med, at rygsækken er blevet fyldt op med erfaringer fra livet som ejendomsmæglere.

– Hvorfor ikke samle alle vores gode tricks i én og samme forretning? Vi plejer at sige, at vi har været på det vildeste orienteringsløb i mæglerbranchen, hvor vi har fundet vej og omveje til målet – og mange originale løsninger undervejs.

Derfor giver det mening for os nu at samle al vores ”originalitet” og know how om, hvordan man sælger hjem, fortæller Susanne Axelsen.

Høj faglighed og styr på detaljerne har altid været vigtigt for de to, men lige så væsentligt er devisen om, at boligsalg først og fremmest handler om mennesker.

– For os er det enormt vigtigt, at vores kunder mærker, at vi interesserer os for dem. Vi har hjertet med i alt, hvad vi gør, og for os er et hus ikke bare et hus, men et hjem. At sælge sin base handler ikke kun om at flytte sig fysisk men også om at flytte ståsted i livet. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi skulle hedde Et Nyt Hjem, forklarer Michael Mønster.

Susanne uddyber, at Et Nyt Hjem er ejendomsmæglere for alle, og at der ikke er tale om en eksklusiv forretning for de få. Men kvaliteten vil og skal altid være tiptop, understreger hun:

– Vi er mæglere i øjenhøjde, og vi får altid at vide, at vi taler et sprog, som folk forstår. Men øjenhøjde betyder også, at salæret skal være fair, og at vores kunder ikke skal betale for noget, der er unødvendigt. Salgsomkostninger behøver ikke være høje, og vi søger altid efter den smarteste løsning for vores kunde – uden at gå på kompromis med produktet og kvaliteten.

I forbindelse med åbningen af Et Nyt Hjem har de to mæglere sagt farvel til RobinHus-kæden efter 10 år som selvstændige ejendomsmæglere i det regi.

Skriv en kommentar