(Last Updated On: 3. oktober 2017)

Venstres spidskandidat, Anette Mortensen i midten, flankeres af de nye kandidater: Karsten Skov (tv) og Hans Peter Michaelsen (th). (Foto: Klaus Slavensky)

Stevns: De politiske partier opruster til den forestående kommunalvalgkamp. Venstre har netop udvidet sin kandidatliste fra 16 til 18.

Satser på udvikling

Det er hvad Venstres spidskandidat, Anette Mortensen, kaldte »to garvede partisoldater«, der nu udgør fundamentet på Venstres liste, idet Karsten Skov får plads nummer 17, og Hans Peter Michaelsen den sidste og 18. plads.

Begge er politisk kendte og kendte i politik på Stevns. Hans Peter Michaelsen er tidligere formand for Venstre Stevns.

– Det rykker jo i en gammel travhest, siger HP, som den forhenværende Vestre-høvding også kaldes, og han er tilfreds med sin plads på listen, som han kalder en bagstopper og et forsvar, hvilket passer godt til en major i forsvaret, der lige er vendt tilbage efter et halvt års tjeneste i Afghanistan.

– Budgetforliget viser, at Venstre er tilbage, siger Hans Peter Michaelsen, og fremhæver mærkesager som udviklingsprojekter, besøgscenter, sommerhusområder, der efter hans mening er med til at sikre at Stevns »ikke bliver et frilandsmuseum«.

Trafikforhold skal forbedres

Karsten Skov har tidligere været involveret i skolebestyrelsesarbejdet. Han finder det også vigtigt at få samlet Venstre igen:

– Folk skal kunne se, at det gavner at få Venstre tilbage på sporet, siger han.

– Vi skal have gjort mere ved infrastrukturen, det skal være nemmere at komme til og fra arbejde, lyder det fra Karsten Skov, der i samarbejde med bl.a. politiet vil øge trafiksikkerheden.
– Vi skal også fokusere mere på realiseringen af statsvejen, og her hjælper Venstres gode forbindelser til Christiansborg, mener han.
sky

 

Skriv en kommentar