(Last Updated On: 14. juli 2020)

Turisme: SydkystDanmark har til denne sommersæson udgivet to nye brochurer, som viser hele paletten af muligheder i Destination SydkystDanmark. Fra strand til shopping, attraktioner og kultur.

Der er i første omgang fremstillet to guider, der er målrettet henholdsvis familier med børn og det voksne segment. Guiderne er på 72 sider med naturoplevelser, attraktioner, seværdigheder og inspiration til skove, strande, shopping og spisesteder.

Guiderne er inddelt i kategorier, som for eksempel kulturoplevelser, lokale smagsoplevelser, oplevelser ved vandet, i byerne og de store naturoplevelser, der skal gøre det let at finde de oplevelser, som man selv interesserer sig for. I oplevelsesguiden til de voksne er de stevnske indslag: Stevns Klint, Koldkrigsmuseum Stevnsfort, VæRK21, Engvang Frugt, Urtopia, Vallø Slotskro samt byerne Rødvig og Store Heddinge. Guiden til familier med børn omtaler de orange landcykler, Koldkrigsmuseum Stevnsfort, Vallø Golfcenter, Boesdal Kalkbrud, Stevns Klint, Tryggevælde Ådal samt byerne Store Heddinge og Rødvig.

De nye guider er resultatet af en ekstraordinær indsats i år for at understøtte turismeerhvervet i lyset af coronakrisen, og guiderne er på dansk.

Distributionen foregår via destinationens 60 turistinformationer.
rmh

Skriv en kommentar