(Last Updated On: 11. juni 2020)

Sigerslev: En påvirket mand på banemotorcykel påkørte tirsdag aften den 9. juni kl. 18.12 to triatleter, der kom cyklende på Espekærvej ved Sigerslev.

En 26-årig mand kørte på en motorcykel ad Espekærvej mod vest, da han i et vejsving kom over i de modkørendes vognbane. Her stødte han sammen med en 21-årig mand fra Køge, som kom kørende på cykel sammen med en 20-årig kvinde fra Store Heddinge.

Kvinden var den 20-årige triatlet Anne Holm fra Store Heddinge, som var ude at træne sammen med sin klubkammerat.

Den 21-årige cyklist bremsede op i forbindelse med uheldet, hvilket medførte at Anne Holm kørte op i den 21-åriges cykel og væltede.

Den 21-årige mistede kortvarigt bevidstheden ved sammenstødet og pådrog sig skader på underkroppen. Lægehelikopteren blev tilkaldt og tog den 21-årige med til Rigshospitalet til behandling.

Anne Holm blev kørt i ambulance til sygehuset til undersøgelse for smerter i kravebenet. Det viste sig, at hendes kraveben samt en finger var brækket. Triatleternes træner har til DagBladet oplyst, at den 21-årige mand har punkteret en lunge, fire brækkede ribben samt et brækket skulderblad.

Den 26-årige motorcyklist blødte fra hovedet og blev kørt i ambulance til sygehuset til behandling.

Han blev skønnet påvirket af narkotika og alkohol, hvorfor han fik udtaget en blodprøve og politiet sigtede ham for spiritus- og narkokørsel.

Motorcyklen viste sig at være en banemotorcykel, som ikke må benyttes på offentlig vej, men kun må anvendes til banekørsel. Den var derfor hverken indregistreret eller forsikret.

Motorcyklen blev indbragt til nærmere undersøgelse af bilinspektøren og politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne omkring uheldet.

Det skal herunder klarlægges, om den 26-årige kørte på baghjul på motorcyklen forud for at uheldet skete og om han var påvirket under kørslen. Når de samlede undersøgelser i sagen er færdige, kan den 26-årige forvente at høre mere fra politiet i sagen. De øvrige implicerede parter skal, når de er klar til det, genafhøres til sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Skriv en kommentar